Om Kranbilscentralen

 

Kranbilscentralen startades 2003 av Stefan Markstedt. I början innehöll verksamheten både bärgnings- och kranbilar men sedan 2006 är företaget ett renodlat kranbilsföretag. Sedan starten har vi haft en positiv utveckling och idag är vi ett komplett kranbilsföretag med kunnig personal och en heltäckande fordonsflotta.

För oss är det en självklarhet att ställa upp för våra kunder. Vi har ett effektivt orderhanteringssystem genom vilket chaufförerna får bokningarna direkt i sina telefoner eller datorer. Eftersom våra kunniga chaufförer också har kundkontakt lämnas inget åt slumpen.

Vi har naturligtvis trafiktillstånd och gällande försäkringar för lyft & transport.

Stora kunder: Cramo, Aros hyresmaskiner, Ramirent, Lambertsson, Peab, ncc, ByggEssen m. fl.

Följ oss i sociala medier

VI LÖSER DINA BEHOV

Bred fordonsflotta

Vi har en bred flotta med fordon och utför transporter av bland annat bilar, båtar, bodar, containers och mycket mer! Vi har kranar från 1.5 till 135 tonmeter. Lyfter från 1 till 39 meter. Max lyftkapacitet är 22 ton på 4 meters höjd och 350 kg på 39 meters höjd

Experter på lyft & transport

Som experter på lyft och transport har vi all extrautrustning man behöver. Vi har t.ex. gripskopa, snöborste, vakuumlyft, vinsch och personkorg. Tveka inte att höra av dig om du vill lyfta eller transportera något speciellt, vi har lösningen.

I branschen sedan 2003

Idag är vi nio stycken chaufförer och några exempel på våra större kunder är  Cramo, Aros hyresmaskiner, Ramirent, Lambertsson, Peab, ncc, ByggEssen med flera.
Vi har naturligtvis trafiktillstånd och gällande försäkringar för lyft & transport.

Vi kan lyft & transport