KRANBILSCENTRALEN &

MASKINBILSCENTRALEN Om oss

Kranbilscentralen & Maskinbilscentralen.

Kranbilscentralen startades år 2003 av Stefan Markstedt, men har sedan 2021 ägts av Sammy och Sandra Herr.

Med rötter som sträcker sig långt tillbaka i tiden har Kranbilscentralen etablerat sig som en ledande aktör inom lyft- och transportsektorn. Vår passion för branschen och engagemang för kundtillfredsställelse har varit drivkraften bakom vår fortsatta utveckling. 


Maskinbilscentralen (tidigare Arosbärgarna) startades 2012 av Sammy Herr. Företaget specialiserade sig på bärgning och transporter. Sommaren 2023 bytte företaget kostym och satsade på maskintransporter och specialtransporter, just för att komplettera systerföretaget Kranbilscentralen på bästa sätt. 

Kranbilscentralen i Västerås

Våra kollegor 

Vår kompetenta och erfarna personal utgör grundstommen i vår verksamhet. Som ett familjeföretag med ett dedikerat team bestående av kranbilsförare, maskinbilsförare, tekniker och administrativ personal, är vi redo att ta itu med uppdrag av alla slag, oavsett storlek eller komplexitet. Vi värdesätter och främjar våra medarbetares löpande utveckling genom utbildningar och personliga mål. 

Våra värderingar 

Vi är stolta över att vara en organisation som värdesätter säkerhet, kvalitet, professionalism och medarbetares utveckling i allt vi gör. Genom att hålla fast vid dessa grundläggande värderingar strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners.

KBC i Västerås
Våra värderingar på Kranbilscentralen

Vår vision 

Vår vision är att vara branschledande inom lyft- och transporttjänster genom att erbjuda innovativa lösningar som effektiviserar och förenklar våra kunders verksamhet. Vi strävar efter att vara det självklara valet för alla dina lyft- och transportbehov samtidigt som vi skapar en inspirerande arbetsmiljö där medarbetarna kan växa och utvecklas.

Jobba hos oss: 

Fyll i formuläret för att lämna in ditt intresse för att bli en av oss. 

unsplash