Kranbilscentralen i Västerås

BÄRGNINGSTJÄNSTER 

  • Över 15 års erfarenhet av bärgning och assistans längs vägarna och vi samarbetar med bärgningsstationer runt om i landet. 
  • Specialiserade lyfttjänster för bärgningsuppdrag, med kranbilar redo att hantera utmaningar.
  • Snabb och säker assistans vid bärgningsuppdrag av olika slag, från enkla till svåra situationer.
  • Restvärdesbärgning: Vi tar hand om lasten med omsorg, för att säkerställa en snabb och effektiv process som minimerar trafikstörningar och förebygger följolyckor.
  • Terrängbärgning: Med vår terrängbärgare kan vi utföra bärgning även i svåråtkomliga områden, vilket breddar vårt tjänsteutbud och ökar flexibiliteten.
  • Tillgänglighet dygnet runt: Vår service är tillgänglig 24/7, vilket innebär att vi alltid är redo att rycka ut när våra kunder behöver oss mest.
  • Personlig service: Vi anpassar våra tjänster efter kundens unika behov, för att alltid erbjuda den mest effektiva lösningen.
Terrängbärgare i Västmanland

Terrängbärgning

Vår terrängbärgare står redo att hantera situationerna på platser där tillgängligheten begränsas av naturens krafter. Dessa fordon är skräddarsydda med tanke på flexibilitet och styrka, utrustade med sexhjulsdrift och avancerad fjädring, vilket gör dem kapabla att navigera genom tuff terräng och ojämna underlag.

Vårt team använder terrängbärgare för att effektivt nå och bärga fordon eller maskiner som har hamnat utanför vägen i avlägsna eller svårnavigerade områden, vare sig det gäller djupa skogar eller öppna fält.

Restvärdesbärgning

Vi kan ta hand om lasten vid restvärdesbärgning och våra kranbilar är redo att lyfta och transportera det du behöver, från mindre till större laster, med noggrannhet och säkerhet.
När det gäller att transportera gods och fordon från olycksplatser ser vi till att det går smidigt och snabbt. Vårt team är vana vid att hantera olika typer av gods och ser till att det når sin destination tryggt och säkert.
Vi erbjuder också lösningar för att lagra gods och fordon, antingen inomhus eller utomhus i inhägnade områden. Oavsett om du behöver en kortvarig eller långvarig lösning, kan vi hjälpa till. Kontakta oss nedan för mer information.

Restvärdesbärgning med kranbil
 
 
 
 
 
unsplash