Kranbilscentralen i Västerås

Båtlyft och transport 


Transport av båt med kranbil 


På Kranbilscentralen och Maskinbilscentralen erbjuder vi helhetslösningar som är specialanpassade för lyft, transport och isättning av båtar. Vår expertis och våra resurser säkerställer att din båt hanteras med största omsorg och professionalitet från start till mål.


Vår tjänst omfattar inte bara transporten; vi erbjuder även mellanlagring och uppställning av din båt i väntan på nästa säsong eller nästa äventyr. Detta innebär att du som båtägare kan känna dig trygg i att din båt förvaras under optimala förhållanden när den inte används.


Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina båthanteringsbehov och låt oss visa varför vi är det självklara valet för ditt nästa båtprojekt.

Lyftok med kranbil
båttransport kranbil

Båtransport med kranbil

Varför ska man då välja en kranbil för just detta jobb? För det första erbjuder en kranbil en oöverträffad flexibilitet och precision vid lyft av tunga objekt som båtar. Med våra fordon och erfarna chaufförer  kan vi säkerställa att din båt lyfts, transporteras och placeras exakt där du vill ha den, utan risk för skador. För det andra är våra kranbilar utrustade för att hantera båtar av olika storlekar och typer, vilket innebär att vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

Uppställningsplats för din båt 

Transport och uppställning av båtar

Vi erbjuder uppställningsplatser för båtar, husvagnar, husbilar och personbilar. 

För mer information och för att ansöka om plats: Klicka här 

 
 
 
 
 
unsplash