Transporttjänster Västmanland

Maskin- och specialtransporter

Bred last tillhör vardagen för oss. Vi är proffs på maskin- och specialtransporter och transporterar dagligen bodar, båtar, bilar, containers och mycket annat. Vi har kranar från 1.5 till 135 tonmeter och lyfter från 1 till 39 meter. Max lyftkapacitet är 22 ton på 4 meters höjd och 350 kg på 39 meters höjd. Detta gör att vi både kan transportera dina varor och ställa dem på rätt plats.

Fyra av kranarna är utrustade med jibb vilket är en extra kranarm som gör det möjligt att lyfta över tak. Detta passar bra vid t.ex. lyft av taktegel då man kan gå över nock på huset och sedan ned igen. Vi har båtstöttor på två bilar. Dom stora bilarna är utrustade med lyftok. Hos oss får du hjälp hela vägen.

Boka transporten med oss

Sedan 2003 har vi utfört säkra maskin- och specialtransporter i hela Västmanland åt företag och privatpersoner.

Vi löser din transport

Vi har en bred maskinflotta med fordon och transporterar bilar, båtar, bodar, containers och mycket annat. Vi jobbar mot bygg, industri och privat.

Specialutrustning

Vi utför specialtransporter och husflyttningar och har allt som behövs för lyft, montering och utplacering. Transport av väggelement, bredlaster och byggmaterialtransporter är något vi är vana med.

Säkra transporter sedan 2003

Idag är vi nio stycken chaufförer och några exempel på våra större kunder är Cramo, Aros hyresmaskiner, Ramirent, Lambertsson, Peab, ncc, ByggEssen med flera. Vi har naturligtvis trafiktillstånd och gällande försäkringar för lyft & transport.

Transporter med erfarenhet

KBC i Västerås AB har många års erfaranhet av transport av enskilda uppdrag, förbokade eller akuta transporter.

  • Vi har de trafiktillstånd som behövs för en säker transport.
  • Vi har en modern fordonspark.
  • Våra fordon har den utrustning som krävs.
  • Vi har erfarenheten som behövs.

Hör av dig om du har frågor, vi löser det mesta inom transport och lyft.