Våra kranar kommer åt på alla möjliga platser

Vi har kranar från 1.5 till 135 tonmeter

Vi utför transporter av bl.a. bilar, båtar, bodar, containers och mycket mer!

Specialutrustning till kranarna

Våra kranar kan användas i många olika sammanhang tack vare vår specialutrustning.

En kranbil med möjligheter

Vi är ett av få företag som har kranbil med underbrolyftsfunktion.

Kranbilstransporter Eskilstuna

Kranbilscentralen erbjuder ett brett utbud av kranbilar som kan hantera olika typer av lyft- och transportuppdrag. Med kranbilar som sträcker sig från 1.5 tonmeter till imponerande 135 tonmeter har vi kapacitet att möta olika krav och behov inom branschen. Vår mångsidiga flotta av kranbilar är utrustad med den senaste teknologin och håller högsta standard när det gäller prestanda och säkerhet.

En av våra unika förmågor som sätter oss isär från många andra transportföretag är vår underbrolyftsfunktion. Den här funktionen är ovärderlig när det gäller att lösa komplexa och utmanande lyftuppdrag. Underbrolyftsfunktionen gör det möjligt för våra kranbilar att hantera lyft från svåra vinklar och placeringar vilket ökar flexibiliteten och effektiviteten i våra transporter.

Oavsett om det handlar om att lyfta och transportera tunga maskiner, byggmaterial, konstruktionselement eller andra laster så har vi den erfarenhet och expertis som krävs för att säkerställa att ditt uppdrag genomförs smidigt och säkert. Våra välutbildade och certifierade förare och kranoperatörer arbetar tillsammans för att säkerställa att varje transportuppgift utförs med högsta precision och en stark fokus på säkerhet.

Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för våra kunder och att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika behov. Oavsett om du behöver en kranbil med stor lyftkapacitet eller behöver utnyttja vår underbrolyftsfunktion för att hantera en utmanande lyftsituation, kan du lita på att Kranbilscentralen levererar enastående service och resultat varje gång. Kontakta oss idag för att diskutera dina transportbehov och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Vi löser dina lyftbehov

Vi utför transporter av bl.a bilar, båtar, bodar, containers och mycket mer! Vi har kranar från 1.5 till 135 tonmeter. Lyfter från 1 till 39 meter. Max lyftkapacitet är 22 ton på 4 meters höjd och 350 kg på 39 meters höjd.

 

Specialutrustning till kranarna

Våra kranar kan användas i många olika sammanhang tack vare vår specialutrustning. Vi har en sopborste som monteras på kran och används vid vinterunderhåll på tak. Vi har också gripskopa som används vid markarbeten. Dessutom har vi en vaccumsug för montering av glas. Samtliga bodbilar har frontstödben som ökar lyftmöjligheterna.

En kranbil med möjligheter

Vi är ett av få företag som har kranbil med underbrolyftsfunktion. Med denna skapar vi en säkrare arbetsmiljö för våra beställare när vi utför personlyft med fast korg. Dessutom innebär vår lösning att man kan stå på bron vid besiktnings- och underhållsarbete. Det är effektivt och säkrare jämför med att bygga ställning.

Transport med kranbil i Eskilstuna

Skriv till oss via formuläret nedan

* Genom att använda formuläret godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR.

Hitta till oss