Våra kranar kommer åt på alla möjliga platser

Vi har kranar från 1.5 till 135 tonmeter

Vi utför transporter av bl.a. bilar, båtar, bodar, containers och mycket mer!

Specialutrustning till kranarna

Våra kranar kan användas i många olika sammanhang tack vare vår specialutrustning.

En kranbil med möjligheter

Vi är ett av få företag som har kranbil med underbrolyftsfunktion.

Kranbilstransporter Enköping

Kranbilscentralen är din pålitliga partner när det kommer till kranbilar med imponerande kapacitet som sträcker sig från 1.5 tonmeter till hela 135 tonmeter. Vad som särskiljer oss från andra företag är vår unika underbrolyftsfunktion vilket ger oss en unik fördel när vi tar oss an komplexa och krävande lyftuppdrag.

Med moderna fordon och höga standarder när det gäller prestanda och säkerhet är våra kranbilar mångsidiga och redo att möta en mängd olika transportbehov. Vår underbrolyftsfunktion gör det möjligt för våra kranbilar att utföra lyft från de mest utmanande vinklarna och placeringarna vilket ger ökad flexibilitet och effektivitet i våra transporter.

Oavsett om du behöver lyfta och transportera tunga maskiner, byggmaterial eller konstruktionselement i Enköping så har vi lång erfarenhet för att säkerställa en smidig och ett säkert genomförande. Våra certifierade förare och kranoperatörer är välutbildade och samarbetar med dig som kund för att säkerställa att varje transportuppdrag utförs med högsta möjliga precision och en stark betoning på säkerheten.

Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för våra kunder och erbjuder skräddarsydda lösningar som uppfyller era specifika behov. Oavsett om du behöver en kranbil med hög lyftkapacitet eller behöver nyttja vår underbrolyftsfunktion för att hantera utmanande lyftsituationer, kan du lita på att vi gör allt för att leverera enastående service och resultat varje gång. Kontakta oss idag för att diskutera dina transportbehov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Vi löser dina lyftbehov

Vi utför transporter av bl.a bilar, båtar, bodar, containers och mycket mer! Vi har kranar från 1.5 till 135 tonmeter. Lyfter från 1 till 39 meter. Max lyftkapacitet är 22 ton på 4 meters höjd och 350 kg på 39 meters höjd.

 

Specialutrustning till kranarna

Våra kranar kan användas i många olika sammanhang tack vare vår specialutrustning. Vi har en sopborste som monteras på kran och används vid vinterunderhåll på tak. Vi har också gripskopa som används vid markarbeten. Dessutom har vi en vaccumsug för montering av glas. Samtliga bodbilar har frontstödben som ökar lyftmöjligheterna.

En kranbil med möjligheter

Vi är ett av få företag som har kranbil med underbrolyftsfunktion. Med denna skapar vi en säkrare arbetsmiljö för våra beställare när vi utför personlyft med fast korg. Dessutom innebär vår lösning att man kan stå på bron vid besiktnings- och underhållsarbete. Det är effektivt och säkrare jämför med att bygga ställning.

Transport med kranbil i Enköping

Skriv till oss via formuläret nedan

* Genom att använda formuläret godkänner du att vi hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR.

Hitta till oss